Fórum

Diskuze

Datum 10.10.2011
Vložil krta
Titulek zápasy A i B mužstva

Pro A bych chtěl poděkovat všem klukům za odpracovaný a bojovný mač a získané 3 body, krásné trefy Smetyho 2* a Pecika byly jen třešničkou na dortu :) jen tak dál kluci.
B taky gratuluji ke třem bodům a hlavně Jardovi U. k proměněné penaltě ( ps: já to furt říkal at Jarda chodí na ty pecky a né a né mě poslechnout :) )

PS: taky bych chtěl říct Jirkovi formanovi, že ožrat se před zápasem a pak se přijít omluvit že ti je blě a nechat kluky z mančaftu ve srabu a kord když nás je tak akorát 11 a to někteří hrají se zraněním (Pecik, já) druhej s anginou (tonda) mě příjde opravdu jako zbabělost a celkem to vypovídá o tvém chování a soužití s mančaftem a vůbec s fotbalem v jakubově. Jinak si o mě mysli co chceš ale tohle je prostě můj názor.

Datum 06.10.2011
Vložil Aleš P.
Titulek Re: STOP

2 kola!

Datum 06.10.2011
Vložil Zbyna
Titulek STOP

neví někdo kolik jsem dostal tu stopku?písnite mi na mobil prosím

Datum 05.10.2011
Vložil Aleš P.
Titulek Re: trenál

17.30

Datum 05.10.2011
Vložil krta
Titulek trenál

v kolik je v pátek trenál ?????

Datum 05.10.2011
Vložil Aleš P.
Titulek no bohužel..

https://www.youtube.com/watch?v=1qWVybsE-zw&feature=related

Datum 03.10.2011
Vložil krta
Titulek Pro trže

Ti dám kmín ty jeden chuju :) tak mě je to jedno klidně Paci tyhle stránky může zrušit a nebudem mít nic já jsem se nebínul, že bych ty stránky dělal, ale pokud Tržo máš jeného adepta SUPER nebo se o ně můžeš starat ty SAM, máš určo hodně času se tomu věnovat.
Jinak v pátek dojdu na trenál a uvidíme jak to koleno vydrží

Datum 02.10.2011
Vložil Trža
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WEB

Tak pokud to budeš psát tak jako krajíš kmín , nebo sečeš stráňky tak to potěš.. :D:D

Datum 01.10.2011
Vložil KRTA
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: WEB

TAK POKUD TAM BUDU NA ZÁPASE TAK KLIDNE NAPÍŠU JU

Datum 30.09.2011
Vložil nezavisly
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: WEB

staci okopcit z fotbalvysocina! :)