PRVNÍ PŘÍPRAVA

24.07.2011 11:39

Jakubov - Čáslavice 1:3 (0:2)

BR: 71.Pacas - 22., 63. Čermák, 37. Vacek

SESTAVA:            Klíma

       Kabelka       Tržil        Zika (c)

(61.Nechvátal)  Šilhavý

Forman    Šibor    Kratochvíl   Veselský

(81. Benáček)     (60. Říha)   (74. Kafka)

               Pacas     Matušina

                           (79. Soukup)

V prvním přípravném utkání jsme doma přivítali nováčka krajského přeboru tým Čáslavic, který přijel i z několika novými hráči ze zkušenostmi z vyšších souteží (Vacek, Vybíral Horváth). Od začátku hosté diktovali tempo hry, které bylo na přípravu velmi vysoké. My jsme se snažili pozorně bránit a podnikat rychle brejky. Přes několik náznaků šancí hosté uděřili až ve 22.minutě kdy po zbytečné ztrátě míče na půli hřiště poslal hosty do vedení střelou z 10m Čermák. O dvě minuty později  mohl po rychlém brejku vyrovnat Veselský, ale jeho střela skončila těsně vedle. Hosté pak několikrát v zakončení zastavil praporek pomezní a nebo vlastní nepřesnost až ve 37. minutě opět po naší zbytečné ztrátě míče zvýšil tvrdou střelou z poza vápna Vacek. Ve 40.minutě se uvolnil Šibor nacentroval, ale Matušinovu ,,rybičku,, zněškodnil Dítě.

V druhém poločase se opakovala uplně stejná situace s tím ,že do zakončení dostal Matušiny Pacas a balon vyražený Dítětem uklidil do bezpečí hostující obránce. V 63.minutě se uvolnil Horváth u postraní čáry a Čermák se sám na malém vápně hlavou nemýlil. V 71. minutě jsme se dočkali i my, když po rychlém brejku uvolnil Matušina Pacase, který si obhodil hostujícího stopera a nekompromisně snížil. Poté se hra na obouch stranách hodně rozházela několika střídáními a vetší šance se už neurodila.

Dnes nastoupí Á tým proti Novým Syrovicím od 17hod. opět na domacím hřišti a příležitost dostanou hlavně hráči širšího kádru a dorostenci.