Áčko vydřelo výhru

07.08.2011 20:05

Jakubov - Rozsochy 3:2 (0:1)

BR: 53. Pacas, 66. Matušina, 72. Šilhavý - 3., 86. (hráč č. 10)

ŽK: 1:1

SESTAVA:       Klíma

     Kabelka    Tržil   Zika (C)

                   Šilhavý

Forman   Kratochvíl   Petz   Veselský

(45. Šibor)

             Pacas       Matušina

                     (67. Dunkler Mich.)

Od začátku utkání hosté hráli velmi důrazný a běhavý fotbal s rychlým napadáním a to jim v první půli přinášelo úspěch. Hned ve 3 minutě dostal hostující útočník spoustu času ve vápně a z úhlu vymetl pavučinu Klímovi branky. Do 15. minuty se domácí nedostali pořádně za půlící čáru, ale hosté nemířili přesně. Po čtvrthodinové oboustrané pasáži nepřesností hosté propadli v defenzivně a zcela volný Pacas na velkém vápně z vyložené šance trestuhodně přestřelil. Ihned z protiutoku se řítil útočník Rozsoch sám na Klímy, ale ten reflexivně vyrazil. Vyrovnat mohl Petz, ale jeho střela skončila ke smůle domácích na tyči. 

Do druhé půle nastoupili domácí zcela jinak a hosty zatlačili do defenzivy. Matušinovu ránu do šibenice ještě golman hostů parádně výtahl na břevno,ale po několika závarech v hostujícím pokutovém území napřáhl Zika jeho střelu jinak vynikající golman hostů neudržel a Pacas vyrovnal. O pár minut se opět blýskl brankář hostů, který nejprve vyrazil Tržilův přímý kop a hned o chvíli později špičkou kopačky vytáhl Pacasovu střelu z deseti metrů. Paradoxně mohli jít do vedení hosté, kteří podnikali nepříjemné brejky a jen díky Šilhavému, který vyhlavyčkoval golovou střelu z brankové čáry se hrálo dál nerozhodně. V 66. minutě našel Kratochvíl volného Petze, kterého opět vychytal golman hostů, ale odražené střela nebyla problém pro Matušiny (čerstvého tatínka), který poslal domácí poprvé do vedení. V 72. minutě po sérii rohů dorážel do prázdné brány zcela volný Šilhavý 3:1. O 10 minut později mohl zvýšit Veselský, ale na Pacasův centr mu chybělo pár centimetrů. Hosté mohli snížit, ale na brankové čáře zasáhl na poslední chvíli tentokrát Tržil. O minutu později již, ale hosté udeřili a hostující útočník svým druhým gólem sám před Klímem nezaváhal 3:2. Domácí již, ale vyrovnání nepřipustili a tak slaví 3 body proti velmi nepříjemnému soupeři.

Příští týden zajíždí ,,Á,, tým na půdu dalšího z velmi nepříjemných a bojovných soupeřu do Studence v neděli od 16:30 hod.