1. B třída

25.08.2011 15:37

Mohelno na senzaci nedosáhlo

Reionální fotbal

Krůček od zisku bodů byli v sobotu v Želetavě fotbalisté Mohelna. V zápase s favoritem prohrávali už 0:4, ale nakonec z utkání udělali drama.

Šebkovice – Studenec 3:1 (2:0). Branky: 2. Pecka, 25. Kotačka, 50. Durda - 56. K. Mrňa. Domácí fotbalisté potvrdili zisk tří bodů z minulého kola a získali jich plný počet i na domácím hřišti. Úvodní branku dal už ve 2. minutě Pecka, když jeho přímý kop z poloviny hřiště zapadl až za hostujícího brankáře. I druhá branka domácích padla po standardní situaci, to když si na centr Přibila naskočil nejlépe Kotačka a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Po změně stran přidal třetí branku šebkovický Durda a o vítězi tohoto zápasu bylo takřka rozhodnuto. Hostům se sice o chvíli později podařilo snížit Karlem Mrňou, ale víc podstatného se už na hřišti neudálo. Rozhodčí Hrůza. ŽK: 2:0. Diváků 80.

Jakubov – Přibyslavice 3:0 (2:0). Branky: 34. a 42. Petz, 81. Pacas. Z herně vyrovnaného prvního poločasu vyšli domácí po chybách hostujícího mužstva s dvoubrankovým vedením. Ve druhém poločase obě mužstva opět produkovala bojovný fotbal. Hosté bohužel psychicky neunesli závěr zápasu a nechali se vyloučit. Rozhodčí Křen. ŽK: 2:4. ČK: 77. Ondrůj, 84. Plocek, 84. Kolman (všichni Přibyslavice). Diváků 95.

Hrotovice – Křižanov 5:1 (2:0). Branky: 6., 58. a 73. Salák, 29. Škoda, 50. Hrobař – 67. Studený. Za slunečného počasí se již v 6. minutě prosadil domácí Salák, kdy po pěkném centru Růžičky přehodil vyběhnuvšího brankáře. V 11. minutě zahodil velkou příležitost hostující Nobicht, který z vápna přestřelil. Postupně se hosté zlepšili, avšak branku vstřelili opět domácí, když ve 29. minutě střelu Škody k levé tyči tečoval obránce hostů a brankář neměl šanci. Za chvíli samostatný únik domácího Horáka bravurně zlikvidoval brankář Bajer. Ve 39. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Pálka. Druhý poločas začal převahou domácích, kteří využili početní výhody a vedli již 4:0. V 50. minutě se prosadil Hrobař, který obešel hostujícího stopera a s jistotou přehodil brankáře. V 58. minutě dal na 4:0 po úniku Salák. Hra se poté vyrovnala a hosté snížili v 67. minutě Studeným. Poslední branku domácích dal v 73. minutě Salák a uzavřel svůj hattrick. Zbytek zápasu se již jen dohrával. Rozhodčí Prokop. ŽK: 1:4. ČK: 39. Pálka (Křižanov). Diváků 150.

Želetava – Mohelno 4:3 (3:0). Branky: 9. a 17. Čurda, 4. Simandl (P), 48. Pavela – 59. Horký, 75. Vostal, 90. Drápela. domácí začakli výborně a brzy vedli o tři branky. Na začátku druhé půle přidali čtvrtý gól a zdálo se být jasno. Jenomže pak se osmělili i hosté z Mohelna, kteří se třemi góly vrátili do zápasu. Jenomže na senzační vyrovnání jim nezbyl čas. Rozhodčí Novotný. ŽK: 1:4. Diváků 90.

Stařeč – Měřín 2:1 (1:1). Branky: 15. Michal Vodička, 85. Petrilák - 30. Chaloupka. Domácí vstoupili do utkání dobře a už v první minutě mohli jít do vedení, ale proti byl hostující brankář. Na úvodní gól se čekalo do 15. minuty, kdy otevřel skóre domácí Michal Vodička. Vyrovnání přinesla 30. minuta, kdy hostující Chaloupka trefil přesně horní roh domácí branky. Ve druhé půli se hrál vyrovnaný fotbal s mírnější aktivitou hostujícího družstva. Rozhodující moment přišel v 85. minutě, kdy unikl Ježek a z jeho následné přihrávky vstřelil vítěznou branku domácích Petrilák. Rozhodčí Porupka. ŽK: 4:2. Diváků 200.

Vrchovina B - Bystřice B 3:0 (2:0). Branky: 8. a 35. P. Follprecht, 79. Komínek. Domácí od začátku diktovali tempo hry a už v osmé minutě vedli. Do poločasu dokázali zvýšit a pojistku v podobě třetí branky přidali deset minut před závěrečným hvizdem.

Telč – Rozsochy 1:1 (1:0). Branky: 19. J. Všohájek – 60. Zítka. Vyrovnané utkání začali lépe domácí, které po dvaceti minutách poslal do vedení J. Všohájek. další šance první půle řešili oba gólmani. I ve druhé půli se hrál vyrovnaný duel. O zaslouženou dělbu bodů se postaral v 60. minutě hostující Zítka.