1. B třída

16.08.2011 14:49

Želetava znovu zcela suverénní

Šebkovice - Rantířov

Po dvou odehraných kolech šest bodů a skóre 12:0! Taková je bilance fotbalistů Želetavy V I. B třídě. tentokrát rozjetá Želetava vyloupila suverénním způsobem Měřín.

Studenec – Jakubov 3:1 (1:0). Branky: 4. a 67. Holoubek, 72. Komárek – 79. Pacas. Hned v úvodu zatáhl míč Buršík po pravé straně, nacentroval před bránu, obrana stačila míč odehrát jen na hranici šestnáctky, ale přímo na nohu Holoubka, který bombou k tyči skóroval. Hosté měli šanci v 10. minutě, ale domácí zachránilo po Pacasově ráně břevno. Ve 21. minutě střílel Šilhavý, ale brankář Řezáč s námahou vyrazil. Po půlhodině Karel Mrňa pálil vysoko nad. Ve 38. minutě měl hodně práce brankář Klíma, kterému jednou pomohlo břevno a dvakrát tyč. V 67. minutě po sérii rohů kopal Komárek a Holoubek hlavou zvýšil na 2:0. V 72. minutě zvýšil po pěkné kombinaci Komárek na 3:0. Kosmetickou úpravu výsledku obstaral v 79. minutě jakubovský Pacas. Rozhodčí Příkazský. ŽK: 2:2. Diváků 80.

Bystřice B – Stařeč 3:2 (3:2). Branky: 15. a 40. König, 38. Zítka – 25. Malý, 42. Michal Vodička. V prvním poločase byli lepším týmem domácí, kteří třikrát vedli. Hosté dvakrát dokázali snížit, ale nakonec odjeli s těsnou porážkou. A to i přesto, že ve druhém poločase byli aktivnější a několikrát byli blízko vyrovnání.

Měřín – Želetava 0:4 (0:2). Branky: 32. a 49. (P) Simandl, 16. M. Ondráček, 84. Daniel. Želetava potvrdila současnou vynikající formu a po osmi gólech v prvním kole tentokrát deklasovala Měřín. Mužem zápasu se stal Simandl, který dal dvě ze čtyř branek svého týmu.

Mohelno – Hrotovice 2:4 (0:3). Branky: 47. a 58. (P) M. Foretník – 25. P. Růžička, 28. M. Růžička, 40. Salák, 51. Škoda (P). Začátek utkání se nesl ve zcela vyrovnaném duchu. Postupem času však hostům začalo více přát štěstí a vsítili po teči domácího obránce první branku. Domácí se snažili vyrovnat, avšak místo toho inkasovali po hlavičce z hranice malého vápna druhý gól. Domácí měli několik příležitostí ke zkorigování výsledku, avšak vše přišlo vniveč a hosté upravili poločasový výsledek na 3:0. Druhá půle přinesla zlepšení na straně domácích a již v prvních minutách stav snížili. Zanedlouho se ovšem stav opět změnil po vstřelené penaltě soupeře a rozdíl byl opět třígólový. Domácí snížili z další penalty. Do konce utkání se stav již nezměnil, a tak si hosté z okresního derby vezou tři body. Rozhodčí Beseda. ŽK: 2:3. Diváků 150.

Rozsochy – Šebkovice 0:1 (0:1). Branka: 37. Svoboda. Domácí sice byli lepším a aktivnějším týmem, ale nedokázali se prosadit střelecky. Naopak hosté vyučovali z produktity a hned z prvfní vážnější akce rozhodli. Rozsochy byly blízko vyrovnání i ve druhé půli, ale jelikož neproměnili ani penaltu, nemohli na bodový zisk pomýšlet.

Přibyslavice - Vrchovina B 1:1 (0:1). Branky: 50. Částka – 35. Komínek. Oba týmy se po celé utkání snažily hrát technickou kopanou založenou na přesných přihrávkách narážečkách., A protože obě obrany neudělala žádnou velkou chybu, neviděli diváci ani velké šance. První gól dali hosté ve 35. minutě po tečovaném trestném kopu, když vyraženou střelu domácím brankářem dorazil do brány Komínek. Ihned po změně stran zahrávali domácí za sebou dva trestné kopy z hranice šestnáctky, ale obě střely jen trefily zeď, a tak vyrovnal až Částka v 50. minutě. A jelikož se do konce nic podstatného neudálo, skončilo utkání spravedlivou remízou. Rozhodčí Hájek. ŽK: 3:4. Diváků 70.

Křižanov – Telč 0:2 (0:0). Branky: 64. Všohájek, 66. Procházka. Vše podstatné se událo během dvou minut druhého poločasu, kdy nejprve otevřel skóre telčský Všohájek a za chvíli zasadil domácím definitivní KO Procházka.